Padel heef momenteel een ledenstop en wachtlijst voor het junioren en senioren padel lidmaatschap. Het is wel mogelijk om een pupillen of overdag padel lidmaatschap af te sluiten. Zie dit nieuwsbericht

Inschrijfformulier Tennis en/of Padel

Leuk dat u lid wilt worden van Tennis & Padel Vereniging Hoorn!

Voor informatie over de verschillende lidmaatschappen kijk op onze tennis lidmaatschap of padel lidmaatschap pagina. Om uw lidmaatschap te kunnen verwerken dient u onderstaand formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Let op dat er voor padel momenteel bij een aantal lidmaatschappen een wachtlijst is.

Bepalingen:

  • Het eenmalig inschrijfgeld is € 15,-.
  • Voor bepaling van de leeftijdsgrens is 31 december bepalend. Bij het bereiken van deze grens wordt uw lidmaatschap automatisch omgezet naar het daaraan gekoppelde lidmaatschap.
  • Het lidmaatschap loopt van 1 januari tot en met 31 december, duurt één jaar en wordt automatisch verlengd met een jaar tot schriftelijke opzegging/wijziging van het lidmaatschap.
  • Indien het lidmaatschap ingaat tussen 1 mei en 31 augustus bedraagt de contributie twee derde deel van het betreffende jaarlidmaatschap en tussen 1 september en 31 december één derde deel van het betreffende jaarlidmaatschap. Lidmaatschappen die voor 1 mei ingaan zijn het gehele jaarlidmaatschap verschuldigd. 
  • De betaling geschiedt via automatische incasso.
  • Bij tussentijdse beëindiging van het lidmaatschap wegens bijvoorbeeld medische redenen of verhuizing vindt er geen terugbetaling van de contributie plaats.
  • De persoonlijke gegevens van de leden zijn strikt vertrouwelijk en worden enkel en uitsluitend voor administratieve doeleinden van Tennis & Padel Vereniging Hoorn en Sportcentrum Hoorn gebruikt. Deze gegevens worden nooit voor commerciële doeleinden aan derden beschikbaar gesteld.
  • Opzeggen van het jaarlidmaatschap kan tot uiterlijk 1 december van het lopende jaar.

Velden met een zijn verplicht.

Persoonlijke gegevens
KNLTB gegevens

Indien u al KNLTB lid bent of dit in het verleden bent geweest vul dan hieronder de gegevens in zover deze bekend zijn.

Lidmaatschap

Vul hieronder het gewenste lidmaatschap en de gewenste ingangsdatum van het lidmaatschap in.

Heeft u al een ander abonnement/lidmaatschap bij Sportcentrum Hoorn? Selecteer deze dan hieronder voor combinatiekorting
SEPA Incassomachtiging

Door goedkeuring van dit formulier geeft u toestemming aan Tennis & Padel Vereniging Hoorn om doorlopend incasso-opdrachten te sturen naar uw bank om een bedrag van uw rekening af te schrijven wegens uw lidmaatschap bij Tennis & Padel Vereniging Hoorn, en aan uw bank om een doorlopend bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van Tennis & Padel Vereniging Hoorn. Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen 8 weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden.

Overige vragen
Privacybeleid

De persoonlijke gegevens van de leden zijn strikt vertrouwelijk en worden enkel en uitsluitend voor administratieve doeleinden van Tennis & Padel Vereniging Hoorn en Sportcentrum Hoorn gebruikt. Deze gegevens worden nooit voor commerciële doeleinden aan derden beschikbaar gesteld.

© 2023 Tennis & Padel Vereniging Hoorn

Hoofdsponsor Tennis

Bouchier Sport 2000

Hoofdsponsor Padel

Neem contact op voor meer informatie

TPV Hoorn social:

Padel Hoorn social: