Let op! Ivm Corona zijn er beperkende maatregelen van kracht, zie het corona protocol voor de huidige regels.

Padellessen

Padelkings

Padel is zo’n gave sport, maar om nét dat beetje beter te worden en nog meer plezier te krijgen in het spel, is het nemen van lessen erg belangrijk. TV Hoorn is voor het geven van padel lessen een samenwerking aangegaan met Padel Kings. Voor elk niveau is een passend lesaanbod samengesteld met een doordachte opbouw. Het maakt niet uit of je beginner of gevorderd bent en hoe oud je bent; iedereen kan terecht bij deze padellessen.

Tijdens de lessen leer je alles over padel. Denk hierbij aan; de spelregels, (basis)techniek, tactische tips & trucs en alles over het te gebruiken materiaal. Ben je beginner, gevorderd of wedstrijdspeler? Voor ieder niveau en iedere leeftijd is een passende trainingsmethodiek samengesteld. Padel is voor iedereen!

Jeugd cursus
Voor de jeugd is een aparte trainingsmethodiek vereist. Denk hierbij aan de basis van een balsport; hoe stuitert een bal, hoe gebruik je het racket en waar kun je het beste staan. Als de basis helemaal op orde is gaan we starten met het spelen van rally’s en punten.
Starters cursus
Gevorderden cursus
Wedstrijd cursus
Voor meer informatie bekijk ook hun laatste lesaanbod folder.

Informatie over lessen?

Neem contact op met Padel Kings!
© 2022 Tennis & Padel Vereniging Hoorn

Hoofdsponsor Tennis

Bouchier Sport 2000

Hoofdsponsor Padel

Neem contact op voor meer informatie

TPV Hoorn social:

Padel Hoorn social: