Tennislessen

De tennislessen bij TPV Hoorn worden verzorgd door Tennisschool ALL-IN. Tennisschool ALL-IN is in 1980 gestart en verzorgen inmiddels tennisles op meerdere locaties. De leraren zijn in het bezit van minimaal een KNLTB A-diploma of zijn in de fase van afronding van hun lerarenopleiding na het volgen van een stageperiode bij ALL-IN.

In het zomerseizoen verzorgen ze van april t/m september 18 weken tennisles op de buitenbanen van de vereniging. Jeugd kan kiezen uit een lesgroep van maximaal vier, zes of acht personen. Volwassenen trainen voornamelijk met een lesgroep van vier personen. Maar individueel of duo trainingen behoort voor zowel de jeugd als volwassenen ook tot de mogelijkheden. Er kan gekozen worden om één keer per week les te volgen of meerdere keren per week te trainen. Het lesaanbod is geschikt van pure beginners tot aan de prestatieve tennissers tot cat. 2 niveau!

Gedurende het winterseizoen (van 1 oktober t/m 31 maart) kan er gelest worden op een binnenbaan van Sportcentrum Hoorn en organiseert de tennisschool daarnaast op woensdag- donderdag- en vrijdagochtend tussen 09:00 en 11:00 uur een combinatie van competitie spelen en training. Erg gezellig en leerzaam! Voor de lessen op een binnenbaan is het niet nodig om lid te zijn van onze vereniging, iedereen kan hieraan aan meedoen.

Voor meer informatie en/of aanmelden kunt u de administratie van Tennisschool ALL-IN bellen op 0229-260 771 of stuur een email naar . Zij helpen u graag verder!

ALL-IN

Informatie over lessen?

Neem contact op met ALL-IN!
© 2023 Tennis & Padel Vereniging Hoorn

Hoofdsponsor Tennis

Bouchier Sport 2000

Hoofdsponsor Padel

Neem contact op voor meer informatie

TPV Hoorn social:

Padel Hoorn social: