KNLTB ClubApp

Nieuwsgierig naar het wedstrijdprogramma van jouw competitieteam of juist die van het team jouw beste vriend(in)? Wil je snel en gemakkelijk digitaal een baan afhangen? Ben je op zoek naar een tennismaatje? Of wil je op de hoogte blijven van het belangrijkste nieuws van onze vereniging? Dat kan met de KNLTB ClubApp! Met de KNLTB ClubApp heb jij al jouw (persoonlijke) informatie op één plek. Altijd en overal.

Je kan de ClubApp downloaden in de Google Play Store of de App Store. Selecteer vervolgens onze vereniging (T.P.V. Hoorn).

appStoregooglePlay

Functies KNLTB ClubApp
 • Toernooi informatie en individuele wedstrijdresultaten
  Via de app kan je terugvinden aan welke toernooien je hebt deelgenomen en wat de individuele wedstrijdresultaten op dat specifieke toernooi waren. Tevens wordt daar ook het resultaat voor de rating getoond.
 • Het wedstrijdprogramma, uitslagen en standen van competities
  Via de app kun je alle competitie- uitslagen en standen inzien én spelers en teams toevoegen aan jouw favorieten. Ook kun je er je individuele wedstrijdresultaten van de competitie en je rating terugvinden. 
 • Het belangrijkste nieuws van jouw club altijd binnen handbereik
  Het belangrijkste nieuws vind je onder nieuws. Als vereniging hebben we ook de mogelijkheid om belangrijk nieuws via pushberichten op je scherm te laten verschijnen. Wil je dit liever niet? Dan kan je dit altijd uit zetten in de instellingen van je telefoon.
 • Toegang tot de ledenlijst
  Via de app heb je eenvoudig toegang tot de ledenlijst van onze vereniging. Zoek gericht naar leden of scroll door te foto’s om er achter te komen hoe die goede tennisser of padeller ook alweer heet. Via je persoonlijke profiel in de ClubApp kan je instellen welke gegevens van jouw zichtbaar zijn in de ledenlijst.
 • Een baan afhangen
  In combinatie met het KNLTB Afhangbord kun je direct vanuit de KNLTB ClubApp een baan afhangen of kun je een reservering plaatsen voor een aantal dagen vooruit. Je kiest je medespeler(s) en een specifieke dag. Vervolgens gaat het systeem na welke tijdslots er beschikbaar zijn waarna je kunt afhangen. 
 • Tennis-/Padelmaatjes vinden
  De app heeft ook de mogelijkheid om in contact te komen met andere leden die op zoek zijn naar een tennis- of padelmaatje via een chatgroep. Ga in de KNLTB ClubApp naar Maatjes, dan naar het tabblad Groepen en tik op de groep “Matchmaker Tennis” of “Matchmaker Padel”. Klik hierna op Deelnemen aan groep, en nogmaals op de groep om een berichtje in de groep te zetten..  

Via deze link kan je een handleiding vinden van de ClubApp, houd er wel rekening mee dat niet alle functies die hierin worden beschreven beschikbaar zijn voor onze vereniging.

Image
© 2023 Tennis & Padel Vereniging Hoorn

Hoofdsponsor Tennis

Bouchier Sport 2000

Hoofdsponsor Padel

Neem contact op voor meer informatie

TPV Hoorn social:

Padel Hoorn social: